Een open boek, zelfspot en avontuurlijk
Ben je net als ik gek op reizen? Misschien wel nieuwsgierig naar het werken in de luchtvaart? Zet een lekkere bak koffie, neem er vooral iets lekkers bij en ga er maar eens goed voor zitten. Welkom bij Amber Schrijft.

Ga mee op reis
Een enthousiaste 30-er uit Twente, veel te perfectionistisch en vooral een ontzettende kluns. That’s me! Ik word gelukkig van eten, sporten en reizen. Het avontuur aangaan en ontdekken.

Cabin Attendant

In 2017 kreeg ik de kans om mijn vleugels uit te slaan en in mijn blauwe uniform vloog ik een jaar lang heel Europa door. Als Cabin Attendant werd ik onderdeel van de ‘blauwe familie’. Ik nam een kijkje in de bijzondere wereld van de luchtvaart en heb heel veel mooie bestemmingen mogen ontdekken. In mijn enthousiaste en avontuurlijke blogs neem ik ook de lezer mee in deze bijzondere wereld:

"Het is 5:00 uur als ik wakker schrik van mijn telefoon. Ik sta stand-by en krijg slechts 60 minuten om mij kant-en-klaar op Schiphol te melden. Ik spring uit bed, schiet in m'n uniform en blijk ineens uitstekend in multitasking! Binnen een kwartier zit ik opgetuigd in mijn auto. Er is geen 'kip' op de weg, dus voldoende mogelijkheden om het gaspedaal flink in te trappen. Met nog 5 minuten reservetijd kom ik aan op Schiphol en klaar voor een nieuwe werkdag. Klaar voor mijn favoriete nachtstop: Noorwegen!"