Yes, ik ben online!

Sinds ik met het reisvirus ben besmet, heb ik al vele prachtige reizen mogen maken. Vanaf het moment dat mijn ticket is geboekt en m'n rugzak is gepakt, komt mijn andere verslaving om de hoek kijken: schrijven! Vanaf moment één kom ik in de flow. Als ik niet fysiek schrijf, dan schrijf ik wel in mijn hoofd. Dat koppie van mij bruist de hele dag door met gedachten, ideeën en wat werkt het verhelderend als ik dat gewoon van me af kan schrijven!

Zodra ik weer op Nederlandse bodem ben, komt ook het einde van mijn schrijven weer in zicht. En wat vind ik dat toch jammer. Want waarom stoppen met iets wat je het aller liefste doet? Sinds mijn laatste reis door Vietnam, komt de gedachte om meer te gaan schrijven steeds vaker in mij op. En dan niet alleen als ik op reis ben, maar wekelijks, over alles wat mij in m'n dagelijks leven bezig houdt.

En ineens ben je daar: mijn eigen lifestyleblog! Jeetje.. Ik spring graag in het diepe, maar hierover heb ik wel even flink getwijfeld. Er zijn namelijk al zoveel bloggers op het web te vinden en wat maakt mijn blog dan uniek en inspirerend genoeg om te gaan lezen? Ik kom een uitspraak tegen van Herman Brood die deze twijfels gelijk van tafel veegt;

 

"Alles is al eens gedaan, maar nog niet door mij!"

 

Juist dat! De verhalen die ik schrijf komen voort uit mijn beleving, mijn gedachten en mijn kijk op dingen. En dat maakt mijn blog 'eigen' en uniek. En het schrijven geeft mij enorm veel energie en wat zou het toch fijn zijn als ik die energie aan jullie, mijn lezers, weet over te dragen!!

 

Ik wens jullie veel leesplezier!

 

Liefs,

Amber


Reactie schrijven

Commentaren: 16
 • #1

  Leoni (zondag, 18 december 2016 10:37)

  Ja..... Eindelijk je prachtige website online! Je hebt er zolang over nagedacht hoe je alles wilde hebben. Kijk eens hoe mooi het is geworden! Alles zo mooi op elkaar afgestemd! Ik ga met heel veel plezier al je verhalen lezen! Liefs Leo

 • #2

  Laura (zondag, 18 december 2016 12:28)

  Super stoer! Go for it! Ik ga met plezier je verhalen lezen! Laura

 • #3

  Marlot (zondag, 18 december 2016 12:39)

  Super gaaf Amber! Ik ga je volgen xx

 • #4

  Marijke (zondag, 18 december 2016 12:51)

  Mooi gezegd! Heel veel succes met je blog, ik lees graag met je mee.

 • #5

  Emiel (zondag, 18 december 2016 13:28)

  Wat een mooie site amber! Mooi overzichtelijk.

  Heel veel succes met het schrijven. Inspiratie is altijd te vinden, als je maar genoeg verwonderd en niets als vanzelfsprekend aanneemt.

  En of je nu Herman Brood citeert of Pippi Langkous; ik hoop steeds Amber te lezen!

  Succes!

 • #6

  Charlotte (zondag, 18 december 2016 13:45)

  Lieve Amber,

  Wat ziet de site er super mooi uit en wat ben ik trots op je ;). Omdat je de stap durft te nemen om te doen waar je gelukkig van wordt, en natuurlijk omdat je prachtig schrijft! Je zult vast veel volgers krijgen! Ik lees in ieder geval mee! Dikke kus

 • #7

  Mirte (zondag, 18 december 2016)

  Wat onzettend gaaf!! Ik ga je uiteraard volgen :-)

  Heel veel succes lieverd!!

 • #8

  Annefleur (zondag, 18 december 2016 17:49)

  Jaaa! Eindelijk online! Super gaaf!!
  Heel veel succes!
  Liefs

 • #9

  Laura (zondag, 18 december 2016 20:47)

  Wow meis, wat ziet het er supermooi uit!
  Ik ga je zeker weten volgen!
  Dikke kus

 • #10

  Joyce (zondag, 18 december 2016 21:06)

  Heel veel succes!

 • #11

  Jildou (zondag, 18 december 2016 21:56)

  Hè knappert! Wat een stralende foto en een heerlijk begin van iets heel moois! Veel schrijfplezier lief vriendinnetje! Trots op jou! X

 • #12

  Esther (maandag, 19 december 2016 16:35)

  superstoer! veel succes!

 • #13

  Mylotte (dinsdag, 20 december 2016 08:41)

  Super gaaf amber en wat ziet het er mooi uit! Heel stoer dat je deze stap neemt, ik ga je zeker volgen!

 • #14

  britt/hetty (donderdag, 22 december 2016 20:53)

  Topperrrr

 • #15

  britt/hetty (donderdag, 22 december 2016 20:56)

  Dat ziet er Fantastisch uit Amber....
  Héél veel Succes
  Dat gast je zeker lukken.
  Liefs hetty

 • #16

  Kitty M. (donderdag, 22 december 2016 22:58)

  Succes Amber. Ga je proberen te volgen